Αναζήτηση
Filters
Close

Εταιρική Πληροφόρηση

Η εταιρία ΤΣΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. δραστηριοποιείται από το 1959 στον χώρο των ανταλλακτικών φορτηγών, λεωφορείων και νταλικών ως ένας από τους μεγαλύτερους και παλαιότερους εισαγωγείς After Market και γνήσιων ανταλλακτικών στην Ελλάδα, για όλα τα ευρωπαϊκά μοντέλα.

Με πάνω από 25.000 ενεργούς κωδικούς και περισσότερους από 3.000 πελάτες σε όλη την Ελλάδα, την Βουλγαρία, την Αλβανία και τις πρώην Γιουγκοσλαβικές Δημοκρατίες, διαθέτει εξαρτήματα από προμηθευτές από όλον τον κόσμο.

Το 2012 με στόχο την καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση του ολοένα αυξανόμενου πελατολογίου της Αθήνας και της λοιπής Νοτίου Ελλάδας, η εταιρία μας προχώρησε στην αγορά ιδιόκτητων εγκαταστάσεων 3.500 τ.μ. στην περιοχή του ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ.

Βέβαια συνεχίζουμε και επιχειρούμε στην περιοχή της Βορείου Ελλάδας από το κεντρικό μας κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, επίσης ιδιόκτητο και έκτασης 2.500 τ.μ.

Η εταιρία μας επενδύει συνεχώς στους τομείς της οργάνωσης με νέα πληροφορικά συστήματα, καθώς και στην εξυπηρέτηση των πελατών με νέα αναβαθμισμένα τμήματα τηλεφωνικής εξυπηρέτησης και νέο στόλο οχημάτων εσωτερικών παραδόσεων.

Η εταιρία μας για το 2013 επενδύει στην παρουσία της στο Διαδίκτυο, θέλοντας να βελτιώσει και να εκσυγχρονίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες της προς όλους. Με στόχο την ενίσχυση της προσπάθειας αυτής παρέχουμε ποσοστό έξτρα έκπτωσης σε όλους τους χρήστες της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

Αποτελεί εταιρική και προσωπική μας δέσμευση, η προσήλωση στην εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας και στην ποιότητα των προϊόντων μας, καθώς πιστεύουμε στην αξιολόγηση οποιασδήποτε πρότασης βελτίωσης, από όπου και αν αυτή προέρχεται.

Εμείς και το προσωπικό μας, παραμένουμε πάντα στην διάθεσή σας…